Pages

Ce cauta oamenii pe un site de prezentare ?

Este foarte important ca utilizatorii să navigheze ușor și să obțină ceea ce doresc.
Un client mulțumit este o afacere de succes.

Ești gata? Să începem cu numele domeniului. Acesta este cel pe care vizitatorii îl tastează în bara de browser ca să te găsească. Atunci când alegi un nume de domeniu, trebuie să aflăm mai întâi dacă este disponibil. De exemplu, numele de domeniu "Vreau Site.ro" poate fi disponibil, iar dacă nu este, nu-l vom putea folosi.

Pagina principală este vitrina ta. Acolo clienții tăi vin și află multe lucruri despre tine. De asemenea, din pagina principală pot pleca alte pagini cu ajutorul meniului de navigare. Meniul se poate afla în partea de sus a paginii sau în partea laterală, pe verticală.

Gândește-te la paginile "Despre" sau "Contact".
Pagina "Contact" poate să cuprindă numele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon, sau chiar o hartă cu indicații. Pagina "Despre" poate să cuprindă fotografii cu cele mai notabile realizări. Nu există o metodă infailibilă de organizare a unui site. Este important să privim lucrurile din punctul de vedere al vizitatorului. Ce caută acesta pe site-ul tău? Ce informații vrea să găsească? Apoi să organizăm toate acestea să fie cât mai accesibile.

Ce altceva ar mai putea căuta vizitatorii pe site? Prețuri, oferte speciale sau poate certificate cu atestări care te califică.

Totodată, multe site-uri invită clienții să interacționeze prin formulare pentru a pune întrebări sau  prin hărți pentru a indica adresa magazinului